Thermen Dilbeek | Afslankingscentrum

 

Cellulitisbandages (extra 25 min.)

€ 45

Aangepaste bandages draineren overtollig vocht en breken ingekapselde vetcellen af. met zichtbaar resultaat.

ACTIE: 10% korting op 10-beurtenkaart 

 

 

Universal Contour Wrap (120 min.)

€ 95

Voor een maatje minder: de UCW is de befaamde behandeling die u direct een vermindering van 15 cm garandeert.

Toxines worden geëlimineerd en het metabolisme verbetert.

Tip: reserveer een gelaatsverzorging voor tijdens de rustfase.

 

Cellu'Lis massage (50 min.)

Met de kracht van de combinatie van technieken en ingrediënten worden alle types cellulite aangepakt. De microcirculatie wordt gestimuleerd en de huid verstevigd.

 

€ 68
Afslankende & verstevigende behandeling (80 min.) € 95
Doeltreffende verzorging voor het lichaam: stimuleert het metabolisme,
revitaliseert de huid, vervaagt sinaasappelhuid, activeert de microcirculatie en
het lymfestelsel, verstevigt de huid, verstrakt en verfijnt het silhouet.
U verliest vervelende centimeters.

 

Universal Contour Wrap

Als u van plan bent om een aantal centimeters te verliezen, kunt u altijd kiezen voor een fitnesszaal of het laatste dieet volgen, maar als u direct resultaat wilt: kies dan de Classic behandeling van Universal Contour Wrap en we garanderen dat u tenminste 15 centimeters verliest in slechts 2 uur. Mooier kan het toch niet worden voor een speciale gelegenheid. Elke Classic behandeling gebruikt een unieke mineraalrijke klei op basis van de hoogst kwalitatieve ingrediënten. Onze zeer hoge kwaliteitsnormen maken het ons mogelijk om de 15 centimeter verlies garantie te geven en om de wetenschappelijk bewezen status voor direct centimeterverlies te verkrijgen.

(*) Thermography Cellulitisbehandeling

De Cell-Meter heeft de innovatieve eigenschap dat het zowel de cellulitis gaat visualiseren dankzij de thermografische test, alsook de omtrek van het been gaat meten. Een plaat met vloeibare kristallen wordt tegen de zone gehouden. Er wordt automatisch een thermische meting uitgevoerd. De thermografische weergave met hoge resolutie laat zien wat er binnenin onze huid gaande is. Het laat ons toe een precies beeld te vormen van het stadium van de cellulitis: Oedeem, Micronodules of Hypothermale Macronodules.

 

De behandeling wordt in kuurvorm gevolgd. Hiervoor gebruiken wij speciale bandages. De huidverbetering is al zichtbaar na de eerste behandelingen. Halverwege de kuur wordt u thermografisch nagemeten om de vorderingen te zien. Wacht niet tot morgen, je staat er niet alleen voor.

U wordt zo dadelijk doorverbonden naar de beveiligde omgeving om uw betaling uit te voeren.