Gelaatsverzorgingen

Quick Facial (25 min.)

€ 45

Reiniging, modelleren van de wenkbrauwen, peeling, serum en dagcrème.

Aloë Vera Gemstone (50 min.) (NEW)

€ 72

Al het goede van de zuivere Aloë Vera in combinatie met edelstenen voor het gelaat. Super hydraterend, voedend, verzachtend, herstellend, kalmerend. Verrijkt met een helende edelsteenmassage bovenop een bio-cellulosemasker.

Mosaïque Matis (50 min.)

€ 75

Een gelaatsverzorging met hoogstaande instituutproducten aangepast aan de huidconditie en -zones met aangepaste maskers, ampoules, serums en crèmes. Heerlijk voedende gelaatsmassage, incl. epilatie van de wenkbrauwen.

Corrective Plump (50 min.)

€ 89

Deze correctieve behandeling vult rimpels op voor een verjongende mooie huid. Een geweldige global anti-aging behandeling die de stevigheid, elasticiteit en uniformiteit van de huid herstelt.

23 Carat Gold gelaatsverzorging (80 min.) (NEW)

€ 95

Deze genereuze voedende en liftende behandeling met 23 karaat goud partikels, caviar en champagne extracten, is een anti-aging verzorging die de huid herstelt in haar complexiteit en tonus.

WISHpro (NEW)

€ 79

Een professionele anti-aging behandeling met 4 technologieën (aspiratie, micro-courant, magnetische pulsatie, LED-licht) en op maat gekozen multi-applicaties voor verschillende toepassingen: huidvernieuwend, exfoliatie, rimpelbestrijding, pigmentatiestoornissen en huidherstelling.

 

1 sessie (1 capsule) - 25 min. - € 79

1 sessie (2 capsules) - 45 min. - € 120

 

3 sessies (1 capsule/mini-kuur) - € 210

6 sessies (volledige kuur + 1 gratis opvolgsessie) - € 400

Glow Package (50 min.)

€ 95

Quick Facial + Dermaplaning (zie "Gelaatsverzorgingen - Extra's")

U wordt zo dadelijk doorverbonden naar de beveiligde omgeving om uw betaling uit te voeren.