Thermen Dilbeek | Update coronavirus

Beste Klanten , 

 

Ook na de laatste Veiligheidsraad, blijven we in het ongewisse over een mogelijke datum voor onze heropstart. Wij hopen, samen met u, uiteraard snel weer open te kunnen gaan .

 

Vanaf dag 1 van de sluiting zijn wij druk bezig geweest met jullie favoriete thermencomplex te verbeteren en aan te passen. Op een verantwoorde manier hebben wij veranderingswerken uitgevoerd die jullie echt gaan appreciëren.

 

De voorbije dagen hebben we onze complexen zodanig ingericht, dat wij volledig kunnen voldoen aan de Covid -19 normen om onze klanten veilig te laten genieten.  Het is bijgevolg zeer goed mogelijk om binnenkort op een veilige manier weer naar onze thermen te komen:

 

-social distancing (1.5 meter) in het ganse complex is geen probleem door de grootte van onze thermen en de verscheidenheid aan belevenissen

-we gaan in een eerste fase de bezoekersaantallen toelaten die ons voorgeschreven worden door de Veiligheidsraad

-vanaf de parking tot bij het afrekenen aan de kassa is de bezoekersstroom op een perfect veilige manier georganiseerd

-het opbouwen/versterken van ons immuunsysteem, waar het bij sauna vooral om te doen is, kan perfect in onze complexen op een veilige manier gebeuren

-uit de volgende bron citeren we Prof. Doc. Dirk Devroey aan de VUB  Brussel, website: https://huis.vub.ac.be/corona/kennisbank.php?ID=157

 Lichaamsvocht, waaronder zweet, bevat geen coronavirussen. Men kan dus niet besmet raken door contact met deze lichaamsvochten. 

Op deze site vind je trouwens nog veel andere interessante informatie over Covid-19, in eenvoudige en begrijpelijke woorden uitgelegd.

 

-alle baden zijn gechloreerd volgens de normen van Volksgezondheid, waardoor het coronavirus hierin géén overleveringskansen heeft. De handen zijn bijgevolg steeds gewassen en ontsmet (met het chloorwater) en kunnen overal extra gedesinfecteerd worden met aanwezige alcoholgels

-alle sauna’s hebben hoge temperaturen (60°+) waarin het virus niet overleeft

 

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR! ZEG HET VERDER!    

 

Wij hopen dat alle saunacomplexen, heel binnenkort, open mogen gaan en dat we opnieuw ons steentje kunnen bijdragen aan het algemene fysieke en mentale welzijn van onze klanten.
We verlengen uiteraard de abonnementen van onze klanten voor de periode van de lockdown. Van zodra wij duidelijkheid krijgen over de heropening, zullen we iedereen hier verder over informeren.

 

 

 U wordt zo dadelijk doorverbonden naar de beveiligde omgeving om uw betaling uit te voeren.